O nama

Preduzeće DUOCOM (www.duocom.rs) se od svog osnivanja 2009. godine bavi servisiranjem i prodajom računara i računarske opreme. Sastoji se od dve poslovne jedinice, maloprodaje i servisa. Maloprodajni objekat se nalazi u Dalmatinskoj 17 lokal 1 (Takovska 36, preko puta ulaza u Botaničku baštu) gde Vam je u veoma ugodnom ambijentu na raspolaganju naše ljubazno osoblje koje će u svakom trenutku pokušati da Vam da savet, preporuku ili reši neki problem.

Radno vreme maloprodaje je od 09:00h - 19:00h svakim radnim danom, a subotom od 10:00h - 15:00h.

Telefoni maloprodaje su:
011/3294-998

Na lageru se konstatno nalazi veliki broj računarskih delova i periferija koji će nadamo se zadovoljiti vaše afinitete. Neki od brendova sa kojima radimo su: AMD, A4TECH, ACER, ASROCK, ASUS, BENQ, CANYON, CANON, CHIEFTEC, COOLER MASTER, DELL, GIGABYTE, HITACHI, HP, INTEL, KINGSTON, LC POWER, LEADTEK, LG, LOGITECH, MSI, NIKON, PRESTIGIO, SAMSUNG, SAPPHIRE, SEAGATE, TP-LINK, WESTERN DIGITAL i još mnogi drugi.

Prodaja računarske opreme danas postavlja najviše standarde i kao takva zahteva stalno obnavljanje znanja o računarima i računarskim sistemima. U skladu sa tim Duocom ulaže u obrazovanje zaposlenih kao i njihovo poznavanje računara, trenodva i celokupnog IT sektora Time dobijamo najviši nivo kvaliteta usluga koji nas izdvaja od konkurencije.

U prvih 5 godina postojanja uspostavili smo odličan odnos sa kupcima koji nam to vraćaju poverenjem i željom da dalje sarađuju sa nama što je ujedno i najvažniji pokazatelj uspešnosti našeg poslovanja. Svakako se nadamo da će u narednim godinama saradnja biti još bliža i da će broj zadovoljnih kupaca biti jos veći.

Hvala Vam,

Vaš Duocom

NA VRH